Ontruimen

Woning laten ontruimen door De 2e ronde

Een woningontruiming is een emotionele en vaak stressvolle gebeurtenis. Of het nu gaat om het overlijden van een dierbare, een scheiding of een gedwongen verhuizing, het kan moeilijk zijn om afscheid te nemen van een woning waar je veel herinneringen hebt gemaakt. Een professioneel ontruimingsbedrijf kan je helpen om deze lastige taak uit handen te nemen..

Het proces begint met een inventarisatie van de woning en de spullen die erin staan. Hiervoor komen wij vrijblijvend langs! Het ontruimingsbedrijf maakt een plan van aanpak en bespreekt dit met de u. Vervolgens worden de spullen uit de woning gehaald en gesorteerd. Er wordt gekeken welke spullen nog bruikbaar zijn en welke niet. De bruikbare spullen worden naar onze kringloopwinkel of naar een andere bestemming gebracht. De niet-bruikbare spullen worden afgevoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Het ontruimingsbedrijf de 2e ronde uit Velp zorgt ervoor dat de woning netjes en bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat alle spullen zijn verwijderd en dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd. De opdrachtgever kan erop vertrouwen dat de woning in goede staat wordt achtergelaten.

Een professioneel ontruimingsbedrijf kan je veel zorgen uit handen nemen. Het is belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat betrouwbaar is en ervaring heeft met het ontruimen van woningen. Zo kun je erop vertrouwen dat de ontruiming op een zorgvuldige en respectvolle manier wordt uitgevoerd.

  • Alles bezemschoon opgeleverd
  • Wij kunnen ook het tapijt voor u verwijderen
  • Wij kunnen ook het behang voor u verwijderen
  • Wij komen eerst vrijblijvend langs en voeren altijd een na-inspectie uit met u.

Professioneel laten ontruimen? Wij bellen u graag!

    Voor ontruiming en verhuizing moet u bij ons zijn!

    Alles verantwoord en verzekerd afgevoerd of op de plek gezet!