FAQs

Frequently Asked Questions

Onze verhuizers zijn getraind en ervaren in het verplaatsen van allerlei soorten items, van meubels en apparaten tot antiek en kunstwerken. We zorgen ervoor dat al je spullen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Onze verhuisdiensten zijn niet alleen beperkt tot het verplaatsen van spullen. We bieden ook inpak- en uitpakdiensten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het inpakken van je spullen. Onze verhuizers hebben de ervaring en kennis om je spullen veilig en efficiënt in te pakken, zodat ze goed beschermd zijn tijdens het transport.

Het proces begint met een inventarisatie van de woning en de spullen die erin staan. Het ontruimingsbedrijf maakt een plan van aanpak en bespreekt dit met de u. Vervolgens worden de spullen uit de woning gehaald en gesorteerd. Er wordt gekeken welke spullen nog bruikbaar zijn en welke niet. De bruikbare spullen worden naar onze kringloopwinkel of naar een andere bestemming gebracht. De niet-bruikbare spullen worden afgevoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Het ontruimingsbedrijf de 2e ronde uit Velp zorgt ervoor dat de woning netjes en bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat alle spullen zijn verwijderd en dat de woning schoongemaakt is. De opdrachtgever kan erop vertrouwen dat de woning in goede staat wordt achtergelaten.

Kleine goederen kunt u tijdens openingstijden brengen naar onze winkel mits deze werkend, schoon en heel zijn. Grote goederen zoals kasten, tafels, bedden en/of witgoed kunnen bij u opgehaald worden. Neem hiervoor contact op!

Voor ontruiming en verhuizing moet u bij ons zijn!

Alles verantwoord en verzekerd afgevoerd of op de plek gezet!